Minna / Hieronta

Löysin No Limit Performancen Instagramin kautta. Otin yhteyttä Mikkoon ja kerroin migreeniongelmastani. Minulle uutena tullut purentalihasten käsittely on lopettanut migreenin ja sen oireilun lähes kokonaan. Tämän myötä löysin Mikosta itselleni vakituisen hierojan niin migreenin kuin muiden lihaskireyksien helpottamiseen!


Minnan migreeniin auttoi purentalihasten käsittely. Haluatko helpotusta päänsärkyysi? Hieronta auttaa, varaa aikasi nyt!


Elisa / Fysioterapia

Olen 25-vuotias huippu-urheilutaustan omaava nainen, joka kilpauran päätyttyä on jatkanut hyvin aktiivista urheilijan elämää toimistotöiden ohella. Tavallisesti teen voimaharjoittelua kuntosalilla noin 2 kertaa viikossa, yhden joogaharjoituksen sekä näiden lisäksi vähintään kaksi kertaa aerobista/anaerobista juoksu- tms. harjoittelua viikossa. Jalkani ovat aina reagoineet hyvin herkästi niin juoksemisessa tapahtuvaan iskutukseen kuin suurien painojen kanssa tehtäviin voimaharjoitteisiin. Lisäksi kärsin aika ajoin kovista selkäkivuista, jotka estävät liikkumisen pahimmillaan useita viikkoja. Näihin ongelmiin olen löytänyt suuresti apua No Limit Performancen Mikolta.


Jalkojen osalta ongelmakohdaksi Mikko määritteli lonkkien liikkuvuusongelmat. Nämä osittain heijastuvat myös selkäkipuihini. Etenkin pidempien matkojen juokseminen on aina tuntunut minulle epämiellyttävältä ja haastavalta, mutta Mikon ohjeistamien FRC-harjoitteiden avulla olen pystynyt laajentamaan jalkojen juostessa tekemää liikettä niin, että juokseminen on alkanut tuntumaan jopa helpolta ja kevyeltä. Lonkkien liikkuvuushaasteiden ohella selän ongelmat johtuvat toisinaan sen herkästä reagoinnista mm. lämpötilamuutoksiin. Selkäkivun yllättäessä suuntaan aina Mikon käsiteltäväksi, jotta kramppitilan lievittäminen ja sitä kautta mahdollisimman nopea normaalitilaan palautuminen olisi mahdollista. Mikon hieronta-, fysioterapia- ja FRC-palvelut ovat olleet minulle todella tarpeellisia ja niistä on ollut suuri hyöty. Mikon avulla terve, urheilullinen elämä on minulle täysimääräisesti mahdollista!

Kokonaisvaltaisella palvelulla kipu pois? Hieronta-, Fysioterapia-, FRC-palvelut?

No Limit Performance. 


Aki / Kehon toiminnallisuuden optimointi

Olen kansainvälisen tason kilpailija lukkopainissa ja brasilialaisessa jiu-jitsussa, huomasin harjoittelussani liikkuvuuden rajoittavan sekä suorituskykyäni että uusien tekniikoiden suorittamista hyvin. Huomasin Mikon kanssa työskenneltyäni jo kahden kerran jälkeen tuntuvan parannuksen lonkan liikkuvuudessa, tätä olin kuitenkin osannut odottaa. Odottamaton hyöty tuli hyvin pian tämän jälkeen esille painiessa, kun lonkan alueen lihaskunto ja voima olivat yhtäkkiä ottaneet aimo harppauksen eteenpäin, tämä paransi suorituskykyäni edelleen merkittävästi. Voin suositella Mikon palveluita lämpimästi minkä tahansa lajin urheilijalle!Osku / Kehon toiminnallisuuden optimointi


Pelaan koripalloa Tampereen Pyrinnössä ja halusin kehittää liikkumistani koripallokentällä parempaan suuntaan. Tämän vuoksi aloin käymään NoLimitPerformancen kehon toiminnallisuuden optimoinnissa. Nämä käynnit näkyivät myös kentällä muunmuuassa uran parhaana kolmen pisteen heittoprosenttina.


Kiitos Mikko ja NoLimitPerformance!

Haluatko treenata kuin huippu-urheilija? Aloita treenaaminen nyt!


Mehdi / Fysioterapia

Alaselkävaivat vähenivät kokonaan No Limit Performancella fysioterapia käyntien myötä. Osaava ja ammattitaitoinen fysioterapia, joka toteutetaan harrastukset, arkiset toiminnot ja fyysiset rajoitteet huomioon ottaen.

Hyvästi kipu! Varaa aikasi tästä