Fysioterapia Tampere

Harjoittelu fysioterapeutin kanssa 80 € / h

Etsitkö ammattitaitoista fysioterapeuttia Pirkanmaalta? Tampereella sijaitsevan No Limit Performancen fysioterapia tarjoaa kattavan ja monipuolisen hoidon tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, soveltuen erityisesti kivunlievitykseen. Lisäksi koulutetun fysioterapeutin kanssa harjoittelu soveltuu hyvin myös leikkausta odottavalle tai siitä toipuvalle henkilölle.

Hoitojen aikana keskitytään niin terveyden ja toimintakyvyn edistämiseen kuin myös terapeuttiseen harjoitteluun, jonka sisältö räätälöidään juuri sinun kehollesi soveltuvan manuaalisen sekä fysikaalisen terapian keinoin. Kun siis haluat pitää kehon terveydestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolta turvallisesti, valitse fysioterapia!

Mitä fysioterapeutti tekee?


Fysioterapeutti harjoittaa fysioterapiaa, joka on erityisesti tuki- ja liikuntaelinvaivoihin keskittyvä terapiamuoto. Kivun alkuperän selvittämisen ja ohjattujen harjoitusten lisäksi, toiminnassa korostuu akuutti kivunlievitys. Tämä toteutetaan manuaalisesti käsittelemällä, mikäli kontraindikaatiota ei ole.

Fysioterapeuttinen harjoittelu tarjoaakin tutkitusti tehokkainta hoitoa erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin (Luomajoki.2018.s.24). Näihin lukeutuvat esimerkiksi niskakipu, olkapääkipu, selkäkipu, lonkkakipu, polvikipu sekä nilkkakipu. Fysioterapia sopiikin jokaiselle tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville henkilöille, sillä harjoittelun aikana kehoa ja sen toimintaa tutkitaan kokonaisuutena. Tällöin kun voidaan saada selville, että esimerkiksi polvikipu johtuukin lonkan ongelmista tai niskakipu lannerangan rajoittuneesta liikkuvuudesta. Lisäksi fysioterapiaa voidaan käyttää myös vammojen ennaltaehkäisyyn.

Fysioterapia ennen ja jälkeen leikkauksen (tuki- ja liikuntaelinvaivat)


”Mitä vahvempi olet leikkaukseen mennessä, sitä vahvempi olet sieltä pois lähtiessäsi.”Kun edessä on leikkaus, on hyvä ymmärtää, että itse operaatio muodostaa ainoastaan pienen osan kuntoutumisen palapelistä. Juuri tätä leikkauksen jälkeistä aikaa voidaankin fysioterapeutin avulla tukea huomattavasti paremmin – harjoittelu tekee leikkauksesta kokemuksena helpomman ja samalla auttaa kehoa kuntoutumaan niin fyysisesti kuin myös henkisesti. Lopputuloksena paluu normaaliin arkeen, itsellesi tärkeiden aktiviteettien ja urheilulajien pariin, sujuukin huomattavasti nopeammin sekä helpommin.Lähde: Luomajoki. Hannu. 2018. Liikkeen ja liikekontrollin häiriöt. Testit ja harjoitteet selän, niskan, olkapään sekö alaraajan toiminnallisiin ongelmiin. VK-Kustannus Oy. Lahti