PALVELUT


FYSIOTERAPIA - 80 € / h


Fysioterapia on tuki- ja liikuntaelinvaivoihin keskittyvää terapiaa, jota tehdään manuaalisesti käsittelemällä, mikäli kontraindikaatiota ei ole. Ohjattujen harjoitusten lisäksi terapian aikana selvitetään kivun alkuperää ja eritoten akuuttiin kivunlievitykseen. 

Tuki- ja liikuntaelinvaivoihin tutkitusti tehokkainta hoitoa on fysioterapia ja harjoittelu, kuten niskakipu, olkapääkipu, selkäkipu, lonkkakipu, polvikipu, nilkkakipu. Fysioterapia sopii kelle tahansa tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsivälle. Siinä kehoa ja sen toimimista tutkitaan kokonaisuutena jossa esim. polvikipu voi johtua lonkan ongelmista tai niskakipu lannerangan rajoittuneesta liikkuvuudesta. Fysioterapiaa voidaan käyttää myös vammojen ennaltaehkäisyyn.


URHEILUFYSIOTERAPIA


Kehon toiminnallisuuden optimoinnissa pyritään arvioinnin kautta määrittämään kehon valmiudet saavuttaa haluttu toiminnallinen tavoite, poistamaan mahdollisia nivelten liikkeiden rajoitteita sekä suunnittelemaan harjoitteet asetetun tavoitteen perusteella. Urheilufysioterapiassa noudatetaan FRC- harjoittelusysteemin tieteellisiä metodeja laajentamaan aktiivisia, käytettäviä sekä toiminnallisia liikelaajuuksia. Palvelun tavoitteena on mahdollistaa liikkumisen vaatimukset asiakkaan tavoitteen mukaisesti.LIIKKUVUUSHARJOITTELU

FUNCTIONAL RANGE CONDITIONING - 

yksilö- tai pienryhmille 65 € / tunti / henkilö


FRC- toiminnallinen liikkuvuusharjoittelu on nivelten liikkeen loppuosiin keskittyvää yleistä liikkuvuusharjoittelua. Siinä noudatetaan FRC- harjoittelusysteemin tieteellisiä metodeja laajentamaan aktiivisia, käytettäviä sekä toiminnallisia liikelaajuuksia. Tavoitteena harjoittelussa on laajentaa voimantuottoa ja nivelten liikelaajuuksia, parantaa hermostoa saavuttamaan maksimaaliset nivelten liikelaajuudet sekä kontrolloimaan liikettä niissä paremmin. Lisäksi tavoitteena on luoda lähtökohdat liikkumisen sulavuudelle harjoittelemalla monitahoisia nivelten liikkuvuusharjoitteita. Harjoittelu sopii kaiken tasoisille.


URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronta on manuaalista käsittelyä, jonka vaikutuksiin lukeutuu esimerkiksi lihasten rentoutuminen, kivunlievitys, palautumisen nopeutuminen sekä stressitasojen lasku. Nimestään huolimatta urheiluhieronta ei sovellu ainoastaan urheilijoille, vaan myös kaikille muille ihmisille, jotka nauttivat hieronnan tarjoamista kokonaisvaltaisista ja monipuolisista eduista.

  • 30min 55e
  • 45min 60e
  • 60min 65e
  • 90min 85e

Lahjakortit

Myös lahjakortit saatavilla! Voimassaoloaika 6 kk ostopäivästä.