PALVELUT


FYSIOTERAPIA - 80 € / h


Tuki- ja liikuntaelinvaivoihin (kuten niskakipu, olkapääkipu, selkäkipu, lonkkakipu, polvikipu, nilkkakipu) tutkitusti tehokkainta hoitoa on fysioterapia ja terapeuttinen harjoittelu. Fysioterapia sopii kaikille tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville ja on tarkoitettu eritoten akuuttiin kivunlievitykseen. Fysioterapiassa kehoa ja sen toimintaa tutkitaan kokonaisuutena: esimerkiksi polvikipu voi johtua lonkan ongelmista tai niskakipu lannerangan rajoittuneesta liikkuvuudesta.

Harjoittelu tapahtuu pääosin aktiivisesti, mutta mikäli kipu tai muu syy estää aktiivisen harjoittelun, voidaan vaivaa hoitaa myös manuaalisella käsittelyllä. Ohjattujen harjoitusten lisäksi terapian aikana selvitetään kivun alkuperä ja pyritään löytämään keinot ongelman ratkaisuun.


URHEILUFYSIOTERAPIA - 80 € / h

FUNCTIONAL RANGE CONDITIONINGUrheilufysioterapian tavoitteena on luoda keholle paremmat valmiudet liikkua henkilökohtaisten tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Urheilufysioterapiassa määritetään tarkalla alkukartoituksella kehon tämän hetkiset valmiudet saavuttaa haluttu toiminnallinen tavoite, poistetaan mahdolliset nivelten liikkeiden rajoitteet sekä suunnitellaan vaadittavat harjoitteet asetetun tavoitteen perusteella. Urheilufysioterapia toimii myös vammoja ennaltaehkäisevänä harjoitteluna.

Urheilufysioterapiassa noudatetaan mm. toiminnallisen liikkuvuusharjoittelun (Functional range conditioning) tieteellisiä metodeja. FRC on nivelten liikkeen loppuosiin keskittyvää liikkuvuusharjoittelua, jonka tavoitteena on laajentaa voimantuottoa ja nivelten aktiivisia, käytettäviä sekä toiminnallisia liikelaajuuksia ja kontrolloimaan liikettä niissä paremmin. Lisäksi tavoitteena on luoda lähtökohdat liikkumisen sulavuudelle harjoittelemalla monitahoisia nivelten liikkuvuusharjoitteita.LIIKKUVUUSHARJOITTELU

FUNCTIONAL RANGE CONDITIONING - 

pienryhmille 65 € / tunti / henkilö


FRC-toiminnallinen liikkuvuusharjoittelu on nivelten liikkeen loppuosiin keskittyvää yleistä liikkuvuusharjoittelua pienryhmissä. Harjoittelussa noudatetaan FRC-harjoittelusysteemin tieteellisiä metodeja laajentamaan aktiivisia, käytettäviä sekä toiminnallisia liikelaajuuksia. Tavoitteena harjoittelussa on laajentaa voimantuottoa ja nivelten liikelaajuuksia, parantaa hermostoa saavuttamaan maksimaaliset nivelten liikelaajuudet sekä kontrolloimaan liikettä niissä paremmin. Lisäksi tavoitteena on luoda lähtökohdat liikkumisen sulavuudelle harjoittelemalla monitahoisia nivelten liikkuvuusharjoitteita. Harjoittelu sopii kaiken tasoisille liikkujille ja pienryhmän sisällä voi olla tasoeroja.


URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronta on lihasten manuaalista käsittelyä, jonka vaikutuksiin lukeutuu esimerkiksi lihasten rentoutuminen, kivunlievitys, palautumisen nopeutuminen sekä stressitasojen lasku. Nimestään huolimatta urheiluhieronta ei sovellu ainoastaan urheilijoille, vaan myös kaikille muille ihmisille, jotka nauttivat hieronnan tarjoamista kokonaisvaltaisista ja monipuolisista eduista.

  • 30min 55e
  • 45min 60e
  • 60min 65e
  • 90min 85e

Lahjakortit

Myös lahjakortit saatavilla! Voimassaoloaika 6 kk ostopäivästä.