Urheiluhieroja Tampere

Kokonaisvaltainen urheiluhieronta alk. 55 €


No Limit Performancen koulutettu urheiluhieroja tarjoaa kokonaisvaltaista ja palauttavaa urheiluhierontaa Tampereella. Hieronta koostuu manuaalisesta käsittelystä, jonka vaikutuksiin lukeutuu esimerkiksi lihasten rentoutuminen, kivunlievitys, palautumisen nopeutuminen sekä stressitasojen laskeminen. Koko toimintamme tavoitteena on edistää fyysistä toimintakykyä, poistamalla sitä rajoittavia tekijöitä. Olipa sitten kyseessä hieronta tai liikkuvuusharjoittelu, kehon hyvinvoinnin sekä akuutin kivun lievittämisen näkökulmat nousevat aina ensisijaiseksi tavoitteeksi. Urheiluhierontapalveluiden hinnat muodostuvat käytetyn ajan mukaan:
30min 55e
45min 60e
60min 65e
90min 85e


Urheiluhieronnan ja klassisen hieronnan erot


Urheiluhieronnan ja klassisen hieronnan erot koostuvat pääasiassa erilaisista tavoitteista ja toisistaan poikkeavista hierontaotteista – urheiluhieronnan otteita on ylipäätään enemmän käytössä ja koulutuksen osalta ne keskittyvät pitkälti urheilijan näkökulmaan. Näin ollen hieronnasta saadaan paremmin osa asiakkaan harjoittelujaksoa.

Urheiluhierojan palvelut soveltuvat kaikille


Nimestään huolimatta urheiluhieronta soveltuu erittäin hyvin kaikille hieronnasta pitäville, eikä se ole sidottu ainoastaan urheilullisen elämäntyylin omaaville. Kuitenkin jos olet harrastaja tai ammattiurheilija, saat luonnollisesti yhä enemmän irti juuri urheiluhieronnasta, sillä kaikki otteet ja tavoitteet tukevat pitkälti urheilijan näkökulmaa.

  • 30min 55e
  • 45min 60e
  • 60min 65e
  • 90min 85e
Myös lahjakortit saatavilla! Lahjakortit voimassa 6kk ostopäivästä.