urheilufysioterapia palaute 3

Mää koin olleeni fyysisesti paremmassa kunnossa kuin koskaan kun palasin NHL:ään. Sain kauden aikana positiivista palautetta liikkumisestani sekä koin myös itse liikkumisen paremmaksi enkä aristellut mitään liikkeitä. Varsinkin lonkat ja selkä tuntuivat paremmalta ja liikkuvammalta, minkä huomasin vielä konkreettisemmin, kun muutin luistimien nauhojen paikkaa.Sasha Barkov, Florida Panthers
Urheilufysioterapia

urheilufysioterapia palaute 4

Harjoitusjakson jälkeen koin pystyväni liikkumaan paremmin jäällä. Konkreettisesti huomasin tämän mm. käännöksissä sekä ylipäätänsä kykynä käyttää lonkkia paremmin. Tämän vuoksi harjoittelu on osana valmistautumistani tulevaan kauteen myös tänäkin kesänä.Patrik Laine, Columbus Blue Jackets
Urheilufysioterapia

urheilufysioterapia palaute 2

Huomasin harjoittelussani liikkuvuuden rajoittavan sekä suorituskykyäni että uusien tekniikoiden suorittamista hyvin. Huomasin Mikon kanssa työskenneltyäni jo kahden kerran jälkeen tuntuvan parannuksen lonkan liikkuvuudessa, tätä olin kuitenkin osannut odottaa.

Odottamaton hyöty tuli hyvin pian tämän jälkeen esille painiessa, kun lonkan alueen lihaskunto ja voima olivat yhtäkkiä ottaneet aimo harppauksen eteenpäin. Voin suositella Mikon palveluita lämpimästi minkä tahansa lajin urheilijalle!

Aki Teräväinen, Lukkopaini EM-pronssimitalisti
Urheilufysioterapia

fysioterapia palaute 1

Olen 25-vuotias huippu-urheilutaustan omaava nainen, joka kilpauran päätyttyä on jatkanut hyvin aktiivista urheilijan elämää toimistotöiden ohella. Tavallisesti teen voimaharjoittelua kuntosalilla noin 2 kertaa viikossa, yhden joogaharjoituksen sekä näiden lisäksi vähintään kaksi kertaa aerobista/anaerobista juoksu- tms. harjoittelua viikossa. Jalkani ovat aina reagoineet hyvin herkästi niin juoksemisessa tapahtuvaan iskutukseen kuin suurien painojen kanssa tehtäviin voimaharjoitteisiin. Lisäksi kärsin aika ajoin kovista selkäkivuista, jotka estävät liikkumisen pahimmillaan useita viikkoja. Näihin ongelmiin olen löytänyt suuresti apua No Limit Performancen Mikolta.

Jalkojen osalta ongelmakohdaksi Mikko määritteli lonkkien liikkuvuusongelmat. Nämä osittain heijastuvat myös selkäkipuihini. Etenkin pidempien matkojen juokseminen on aina tuntunut minulle epämiellyttävältä ja haastavalta, mutta Mikon ohjeistamien FRC-harjoitteiden avulla olen pystynyt laajentamaan jalkojen juostessa tekemää liikettä niin, että juokseminen on alkanut tuntumaan jopa helpolta ja kevyeltä.

Mikon hieronta-, fysioterapia- ja FRC-palvelut ovat olleet minulle todella tarpeellisia ja niistä on ollut suuri hyöty. Mikon avulla terve, urheilullinen elämä on minulle täysimääräisesti mahdollista!

Elisa
Fysioterapia

fysioterapia palaute 2

Menin Mikon pakeille melkein kymmenen vuotta tuskailtuani polvieni kipujen kanssa. Lacrossea pelattiin kipulääkkeiden voimalla ja hissiä käytettiin lyhyitäkin matkoja, koska polviin sattui. Olin varma, että polvet on leikkausta vailla.

Päätin kuitenkin käydä Mikon luona No Limit Performancella ennen kuin menisin varaamaan "varmaa" leikkuuaikaa lääkäristä.⁠ ⁠ Mikko ammattimiehen otteilla tutki, väänteli ja käänteli polvia ja tokas: ”Uskon, että pystyn auttaa sua tässä”.

Vähän epäluuloisena lähdin mukaan. Reeni oli kovaa, mutta jo parin viikon jälkeen jalkaterät alkoivat suoristuun, kipu alkoi hellittämään ja muutaman kuukauden harjoittelun jälkeen olin jo lenkillä, ILMAN KIPUJA! Into reenaamiseen palasi kivuttomuuden myötä ja mikä parasta, itseluottamus omaan kehoon palasi.⁠ ⁠ Elämäni paras, mutta myös yksi rankimmista jaksoista. Mikko on jokaisen hikipisaran ja pennin arvoinen!

Martti
Fysioterapia

urheilufysioterapia palaute 1

Pelaan koripalloa Tampereen Pyrinnössä ja halusin kehittää liikkumistani koripallokentällä parempaan suuntaan. Tämän vuoksi aloin käymään No Limit Performancen kehon toiminnallisuuden optimoinnissa. Nämä käynnit näkyivät myös kentällä muunmuuassa uran parhaana kolmen pisteen heittoprosenttina.

Osku Heinonen, Tampereen Pyrintö
Fysioterapia

Previous slide
Next slide
Urheilufysioterapia barkov mobiili

Sasha Barkov

Mää koin olleeni fyysisesti paremmassa kunnossa kuin koskaan kun palasin NHL:ään. Sain kauden aikana positiivista palautetta liikkumisestani sekä koin myös itse liikkumisen paremmaksi enkä aristellut mitään liikkeitä. Varsinkin lonkat ja selkä tuntuivat paremmalta ja liikkuvammalta, minkä huomasin vielä konkreettisemmin, kun muutin luistimien nauhojen paikkaa.

Patrik Laine

Patrik Laine

Harjoitusjakson jälkeen koin pystyväni liikkumaan paremmin jäällä. Konkreettisesti huomasin tämän mm. käännöksissä sekä ylipäätänsä kykynä käyttää lonkkia paremmin. Tämän vuoksi harjoittelu on osana valmistautumistani tulevaan kauteen myös tänäkin kesänä.