Fysioterapia Tampere

Harjoittelu fysio­terapeutin kanssa

Etsitkö ammattitaitoista fysioterapeuttia Pirkanmaalta? Tampereella sijaitsevan No Limit Performancen fysioterapia tarjoaa kattavan ja monipuolisen hoidon tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, soveltuen erityisesti kivunlievitykseen. Lisäksi koulutetun fysioterapeutin kanssa harjoittelu soveltuu hyvin myös leikkausta odottavalle tai siitä toipuvalle henkilölle.

Terapiassa keskitytään terveyden ja toimintakyvyn edistämiseen terapeuttisella harjoittelulla, jonka sisältö räätälöidään juuri sinun kehollesi soveltuvaksi.

Kun siis haluat pitää kehon terveydestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolta turvallisesti, valitse fysioterapia!

Jos taas haluat viedä suorituksesi seuraavalle tasolle, valitse urheilufysioterapia.

85 € / käynti

Mitä fysioterapeutti tekee?

Fysioterapeutti harjoittaa fysioterapiaa, joka on erityisesti tuki- ja liikuntaelinvaivoihin keskittyvä terapiamuoto. Kivun alkuperän selvittämisen ja ohjattujen harjoitusten lisäksi, toiminnassa korostuu akuutti kivunlievitys.

Fysioterapeuttinen harjoittelu tarjoaakin tutkitusti tehokkainta hoitoa erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Näihin lukeutuvat esimerkiksi niskakipu, olkapääkipu, selkäkipu, lonkkakipu, polvikipu ja nilkkakipu.

Fysioterapia sopiikin jokaiselle tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville henkilöille, sillä harjoittelun aikana kehoa ja sen toimintaa tutkitaan kokonaisuutena. Tällöin voidaan saada selville, että esimerkiksi polvikipu johtuukin lonkan ongelmista tai niskakipu lannerangan rajoittuneesta liikkuvuudesta.

Lisäksi fysioterapiaa voidaan käyttää myös vammojen ennaltaehkäisyyn.

Fysioterapian alkukartoitus

Helpotusta tuki- ja liikunta­elinvaivoihin